Gevonden – Verdwijning van Quentin DEMONTPELLIER

Datum: 14.08.2017
Plaats: Rivière

Op zondag 13 augustus 2017 ging de 19-jarige Quentin DE MONTPELLIER naar de Méga Défi in Rivière. Op maandag 14 augustus rond 01h30 Quentin werd het laatst gezien in de rue du Rivage in Rivière, deelgemeente van Profondeville. Sindsdien werd hij niet meer gezien.

Quentin is atletisch gebouwd en 1m88 groot. Hij heeft groenbruine ogen en bruine haar.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een jeans, een pull en baskets.

Verspreid op 15/08/2017 op verzoek van het Parket van Namen.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of met Child Focus via het nummer 116 000.

U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

One Comment

  • admin

    In Rivière, een deelgemeente van Profondeville in Namen, is het lichaam teruggevonden van de 19-jarige Quentin DM. De jongen was het laatst gezien in de nacht van zondag op maandag, op een dorpfeest. Volgens het parket van Namen gaat het om een ongeluk.

    Toen Quentin maandagnacht niet thuiskwam na het lokale dorpsfeest, sloeg zijn zus alarm op sociale media. De jongeman werd het laatst gezien in het Waalse Rivière (Profondeville), op Méga Défi, een dorpsfeest. Zijn lichaam werd deze namiddag teruggevonden in de Maas, dicht bij de plaats waar hij voor het laatst werd opgemerkt.

    Het lichaam van de jongen werd vanmiddag omstreeks 17 uur teruggevonden in de Maas. Volgens het parket van Namen gaat het om een ongeluk. “Hij is uitgegleden, in de Maas gevallen en verdronken”, klinkt het daar. Het is nog niet duidelijk of alcohol een rol heeft gespeeld in het drama. Daarvoor is het wachten op de resultaten van een autopsie.

    Bron: http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3233298/2017/08/15/Sinds-zondag-vermist-Quentin-19-dood-teruggevonden-in-Maas.dhtml

Geef een reactie