Update Orbit Downloader 4.1.1.19

Dit programma ontfermt zich over bijna alle soorten downloads. Daaronder valt ook materiaal dat u niet zo eenvoudig kunt afhalen. Zo ondersteunt Orbit het downloaden van filmpjes en muziek van YouTube, MySpace of andere varianten. Zelfs bij downloadsites als Rapidshare, of het binnenhalen van Flash-filmpjes staat het programma u bij.

Orbit Downloader pakt niet meteen uit met een gelikte grafische omgeving, maar toont u wel op een sobere, overzichtelijke manier hoe het met uw bestanden zit. Het programma start de eerste keer op in het Engels, maar u kunt ook naar het Nederlands overschakelen. De instellingen zijn redelijk uitgebreid, u kunt uw downloads plannen en de snelheid instellen om uw netwerk niet te belasten. Wilt u op veilig spelen, dan kunt u de inkomende bestanden scannen op virussen. Om materiaal van rijk gevulde websites af te halen, hoeft u vrij weinig te doen.

U moet het programma tijdens het surfen laten draaien en Grab++, een module binnen het programma, toont u al de beschikbare bestanden. Deze kunt u gewoon aanklikken en Orbit Downloader doet de rest. Voor browsers als Internet Explorer, Firefox en Opera is er zelfs een plug-in beschikbaar. Een klein nadeel is wel dat bestandsnamen vaak nietszeggend zijn en dat sommige sites nogal veel dingen aanbieden, ook irrelevante knoppen en banners. Het blijft dus wel een beetje zoeken naar de juiste bestanden. Om de filmpjes trouwens correct af te spelen, verwijzen we graag door naar Miro of FLV Player.

Changelog:

– Fix : some error when downloading file.

orbitdownloader

Besturingssystemen: Windows 2000/NT/2003/XP/Vista/ Windows 7/ Windows 8
Website: http://www.orbitdownloader.com/index.htm
Download: http://www.orbitdownloader.com/download.htm
Nederlandse taal: http://dl.orbitdownloader.com/language/obnld.zip
Licencietype: Freeware
Bron: Orbit Website

Geef een reactie