Update SyncBackFree 8.5.17.0

Meestal denkt u aan het maken van een back-up als het te laat is, bijvoorbeeld na het crashen van uw harde schijf. SyncBack bewaart tijdig uw bestanden en folders op een veilige plek.

Zoals de titel al aangeeft, biedt SyncBack twee hoofdopties: back-up en synchronisatie. Het eerste betekent dat een bepaalde folder regelmatig wordt gekopieerd naar een vaste locatie. Bij het tweede worden bestanden op twee locaties vergeleken en eventueel gelijkgeschakeld.

Het gratis SyncBack beschikt over tal van krachtige functies. Handig is dat u automatische back-ups kunt maken op herschrijfbare cd’s en dvd’s, geheugenkaartjes, netwerkschijven en zelfs naar FTP-servers.

Wizards helpen u bij het vastleggen van back-up- en synchronisatieopdrachten. Standaard kunt u kiezen uit een aantal veelgebruikte instructies, die u kunt verfijnen met extra criteria. Enkele voorbeelden: wat te doen als een bestand in de doelmap van recentere datum is dan het bronbestand, controleren of de synchronisatie correct is verlopen, exporteren naar een zipbestand of het vastleggen van een tijdstip.

Alle opties worden pas zichtbaar na een druk op de Expert-knop, zodat beginnende gebruikers niet direct worden lastiggevallen met allerhande keuzemogelijkheden. Voordat het programma daadwerkelijk aan de slag gaat, wordt de opdracht eerst gesimuleerd, zodat u de instructies nog bij kunt bijstellen.
 
Changelog:  

  • Fixed: In rare cases an FTP download may be a success even when failed (550 result).
  • Fixed: The last FTP proxy type is actually HTTP with NTLM.

 

 

SyncBackFree screenshot (620 pix)

Besturingssystemen:   Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Website:  http://www.2brightsparks.com/freeware/index.html
Download:   http://www.2brightsparks.com/welcome/sbfree.html
Licentietype:  Freeware
Bron:  Tweakers.net