Update Comodo Internet Security 10.0.2.6408 Free

Dit programma wordt geleverd met zowel een firewall als virusbescherming en het is mogelijk om het een, het ander of beide te installeren. Internet Security is beschikbaar voor Windows XP, Vista, 7 , 8, 10 en heeft aparte downloads voor 32bit- en 64bit-edities van deze besturingssystemen. Comodo Internet Security is gratis te gebruiken, maar er zijn ook een plus-, pro– en complete versie, die meer mogelijkheden bieden.

Nieuw in versie 10 is onder meer een geheel vernieuwde gebruikersinterface. Verder hebben alle versies, inclusief de gratis editie, een veilige afgeschermde omgeving, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor online bankieren of winkelen.

Als je tijdens de installatie niet voor ‘aanpassen’ kiest, krijg je er ook de webbrowser Comodo Dragon en GeekBuddy bij, een betaalde dienst die computerhulp op afstand biedt. 

 

Changelog:

Fixes:

  • In website filtering, newly imported lists disappears upon re-boot as reported here.
  • Right click scan is supposed to check AV updates before scanning files as “Manual Scan” option has related flag enabled in settings.
  • Installation over older version using web installer was failing in previous release.
  • In Windows 10 RS3, when alert asking action to be taken on unknown installer execution appeared, even if user opted to run with unlimited access, installer ran in Sandbox.

 

Comodo Internet Security 10.0 screenshot (620 pix)

 

Besturingssystemen: Windows XP/Vista / Windows 7/ Windows 8, Windows 10
Website: http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php
Download : http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html
Licentietype: Freeware
Bron: Gratis Software Site.nl / Tweakers.net