Update ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.2.053.17581

ZoneAlarm is verkrijgbaar in verschillende smaken; de Free-versie kost niets, maar heeft alleen basis firewallfunctionaliteit aan boord. De Pro versie wisselt voor ongeveer veertig Dollar van eigenaar en brengt een volwassen firewall, anti-spyware en emailprotectie met zich mee. De Internet Security Suite heeft daarnaast voor nog eens tien Dollar extra ook nog een anti-virusprogramma aan boord en biedt anti-phishing en contentfiltering aan.

Nederlandse installatie instructies voor ZoneAlarm via http://www.gratissoftwaresite.nl/tips/ZoneAlarm+Free+8+installeren+zonder+onnodige+extraatjes

CheckPoint heeft in mei 2012 besloten aan de ZoneAlarm Free Firewall gratis beveiliging tegen virussen en spywaretoe te voegen. ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall heet dit nieuwe product. Voor mensen die liever alleen de firewall willen blijft de ZoneAlarm Free Firewall bestaan.

Let goed op tijdens de installatie op de extra browserwerkbalk die aangeboden wordt. Kies – als je deze niet wilt – voor Custom Install, haal eventueel de vinkjes weg en kies Skip all offers.

 

 

Changelog:  

  • No Changelog.

 

Besturingssystemen: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Website: http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-pc-security-free-firewall.htm
Download firewall: http://www.zonealarm.com/security/en-us/fza-install-steps.htm
Download Antivirus + firewall: http://www.zonealarm.com/security/en-us/free-antivirus-plus-firewall-install-steps.htm
Licentietype: Freeware
Bron: ZoneAlarm.com