Update Thunderbird 52.6 NL

Mozilla Thunderbird is een opensource-mail- en nieuwsgroepclient met features zoals ondersteuning voor verschillende mail- en newsaccounts, een junkmailfilter, een spellingscontrole en een aanpasbaar uiterlijk.

Zo kun je ook chatten vanuit Thunderbird. Je kunt Facebook Chat, Twitter, Google Talk, IRC en XMPP gebruiken in Mozilla’s mailprogramma. Hiermee wordt Thunderbird van alleen mailclient nog meer een alround communicatie-programma. De Chat-functie is prominent aanwezig op de menubalk van Thunderbird.

Thunderbird 52 een zogeheten ESR uitgave (Extended Support Release) die zo eens per jaar verschijnt en nieuwe functionaliteit introduceert.

Nieuw in versie 52 is onder meer dat afbeeldingen nu als data-uri’s in berichten worden toegevoegd. Verder is er nu een keuzemenu waarmee snel de manier waarop mappen worden weergegeven, kan worden aangepast. Daarnaast is het in Lightning nu mogelijk om evenementen in tabbladen te bewerken.

 

 

Changelog:

FIXED:

  • Searching message bodies of messages in local folders, including filter and quick filter operations, not working reliably: Content not found in base64-encode message parts, non-ASCII text not found and false positives found.
  • Defective messages (without at least one expected header) not shown in IMAP folders but shown on mobile devices.
  • Calendar: Unintended task deletion if numlock is enabled.
  • Various security fixes.

 

Mozilla Thunderbird screenshot (620 pix)

Besturingssystemen: Linux, Mac OS X, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 Windows 8 , Windows 10
Website: https://www.mozilla.org/nl/thunderbird/
Download nederlands: https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/all.html
Licentietype: Freeware
Bron: Tweakers.net