N5NU/TI2, Costa Rica

QRV uit San Jose, Costa Rica van mei 2022 tot april 2023.

Ik ben een nationaal aangewezen zendeling via wereldmissies en reis voor missiegerelateerde activiteiten. Ik ben QRV uit Costa Rica met 100w en delta lus als de tijd het toelaat. Mijn QTH is erg slecht en ik werk aan het verbeteren van mijn antenne.

QSL via LOTW heeft de voorkeur.

QSL via N5NU naar mijn adres in Texas voor een fysieke kaart. Uw QSL wordt pas in december ontvangen, maar wordt op dat moment beantwoord.

Directe QSL naar Costa Rica is ook mogelijk, inclusief SAE en $ 2 USD. Voeg geen callsigns toe aan de envelop. Het Costa Ricaanse postkantoor werkt niet met uitgaande post voor bepaalde landen. De Verenigde Staten en Canada doen het goed.

Op mijn twitteraccount geplaatst door EA1CS

Leave a reply